Λογότυπο instaplanning

Etherial

etherial: φως, ευάερο, ή ισχνή: ένας αιθερικός κόσμος δημιουργήθηκε μέσα από την ποιητική φαντασία
Ρολόγια
Χειροποίητα straps Ρολογιών κάτα παραγγελία
Δακτυλίδια
Χειροποίητα Δακτυλίδια κάτα παραγγελία
Pendants Λαιμού
Χειροποίητα Pendants Λαιμού κάτα παραγγελία
Περιγραφή
Το Etherial ιδρύθηκε το 2006, και ξεκίνησε την δυναμική του παρουσία στο κόσμο των κοσμημάτων με μία συλλογή από χειροποίητα δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, μανικετόκουμπα και ζώνες με ρόκ άποψη και γρήγορα εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια μάρκα ποιότητας.

Το Etherial ενσωματώνη μια τέχνη κοσμημάτων που κατασκευάζονται με τη μεγαλύτερη δεξιοτεχνία. Custom made κομμάτια είναι χειροποίητα και όλα διαμορφώνονται από καθαρό ασήμι και χρυσό με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες και διαμάντια τα οποία ενσωματώνουν την έννοια της πνευματικότητας , την ισορροπία του φωτός και του σκοταδιού και την λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου.

Σκουλαρίκια γυαλίζουν με κρύσταλλο, βραχιόλια στολισμένα με μοβ αμέθυστος και δαχτυλίδια που λάμπουν με διαμάντια. Κάθε κομμάτι είναι αποκλειστικά αιθέριο στην ομορφιά του και στον μοναδικό σχεδιασμό του. Αμέθυστος, τοπάζι, ζαφείρι, κρύσταλλο, ονυχας και διαμάντια ενισχύουν την ομορφιά και τη σπανιότητα του κάθε δακτυλίου, κάθε βραχιόλιoύ και αλυσίδας.

Το Etherial φιλοξενεί νέες σειρές προϊόντων και κοσμημάτων όλο το χρόνο και θεωρείται η κορυφαία μάρκα Ρόκ κοσμήματος στον κόσμο. Από το 2012, το Etherial είναι περήφανο να βρισκεται κάτω από την αιγίδα και την εποπτεία του Εθνικού Συνδέσμου Χρυσοχόων στην Αγγλία (2012-2013) το οποίο βράβευσε τον κατασκευαστή Μάρκο Πλατρίτη με το δεύτερο βραβείο Μέλους της Χρονιάς 2012.

Επίσεις το Etherial είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Κοσμήματος (2012-2013) και είναι μόνιμο μέλος του Επίσημου Οργανοσμού Σύμανσης Πολύτιμων Μετάλλων της Κύπρου κάνοντας το την πρώτη και μόνη κυπριακή Εταιρεία Κοσμημάτων που έχει καταξιωθεί και αναγνωριστεί με τέτοιο τρόπο σ’ολόκληρο τον κόσμο.
Βρείτε μας στο χάρτη

Σχετικά Άρθρα

Μάρκος Πλατρίτης
Κοσμήματα
Περιληπτικά...
Το Etherial είναι μια μπουτίκ Ρόκ κοσμημάτων που φιλοξενεί πολυβραβευμένα χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ...
Βαθμολογία
Στοιχεία Επικοινωνίας
Λευκωσία
Κύπρος
70006662
99466632
Επικοινωνία
hello@instaplanning.com
Η εταιρεία
Γνωρίστε μας
Τύπος
Καριέρα